Merkkleding voor baby's kopen

Het kopen van babykleding is toch het leukste wat er is? Jij wilt echter niet iets wat iedereen al heeft en hebt al genoeg geshopt bij de bekendere winkelketens. In onze webshop vind je van bekendere en minder bekende merken verschillende hippe babykleertjes. Wij vinden het van belang dat de kleertjes leuk zijn, maar deze moeten natuurlijk ook praktisch zijn en lekker zitten en de prijs moet dan ook nog leuk blijven. Onze webshop hebben wij zo gemaakt, dat hij lekker overzichtelijk is, je vindt alles snel en kunt het allemaal heel gemakkelijk bestellen. In het overzicht zie je ook wat je hebt besteld en of je nog iets wilt aanpassen.

Newborn

Pas op, deze rubriek is voor eigen gevaar, alles is namelijk mega schattig. Newborn is bij ons maar 56 tot 68. De kleertjes in deze categorie zijn gemaakt van zachte stoffen, zitten niet te strak, zo kan je baby zich gemakkelijk bewegen. Deze kleertjes hebben vaak ook een extra sluiting of knoop, dit is wel zo gemakkelijk met aan en uitkleden. Weet je nog niet wat het wordt? Behalve stoere kleren voor jongens en de iets zoeterige kleurtjes voor meisjes hebben we ook neutrale kleertjes voor wanneer het geslacht nog een verrassing is. Ben je opzoek naar een grotere maat? Kijk dan onder het kopje babykleding.

Babykleding

In deze rubriek vind je alles om je baby aan te kleden, van maat 50 tot 86. Of je nu een stoere look of een juist een schattige look zoekt, voor elke baby hebben wij iets. Voor meisjes hebben we schattige jurkjes en rokjes, leuke shirtjes met een printje of stoere comfortabel broekjes en ook hele setjes. Voor jongens hebben we niet alleen het standaard blauw. Wij vinden dat een beetje kleur in een jongens garderobe ook prima kan. Wij hebben in ons assortiment ook mintgroen, rood en een paar leuke pastelkleurtjes. Het blauw is natuurlijk niet verdwenen! We wensen je veel plezier met shoppen, mocht je vragen hebben, kun je altijd een mail sturen.